top of page
  • Writer's pictureMinah Kontraktor

IRENOVASI TANDAS MURAH 2021!

Updated: Jan 6, 2021


PASTINYA!!!!! Untuk tahun 2021.....

nak renovate tandas? Harga dah bajet siap-siap? Ok kami ada jalan penyelesaian kepada isu anda berkaitan tandas.....


kami kongsikan 3 tips untuk anda yang berminat nak olah tandas kediaman/pejabat/dll.....


  1. ambil pen dan kertas, lukis tandas idaman anda kepada KAMI!

ya!!!!!! Cara ini amat berkesan untuk kami faham apa yang perlu kami bantu anda, sekiranya anda mempunyai impian inginkan tandas diolah baru, ubahsuai yang Baru dan lakukan sedikit pembaikan, boleh sekiranya anda beritahu kami........ ini yang penting agar ‘ sampai ‘ apa yang cuba disampaikan ( lagipun moment dengan pelanggan ni penting ), kerana kami memberi servis sehingga siap pembinaan tandas......


2. PASTIKAN tandas BARU anda mempunyai ‘NAMA’.....

kedengaran seperti gila betul tak? Tapi kan, biasa tengok rumah orang ‘ have-have ‘? means tandas depa lah, bukan bermakna kena bubuh label nama setiap bilik tandas tetapi perasaan tak rumah orang have-have mempunyai perbezaan antara tandas 1 dan 2, dan tandas 3 dan tandas 4.......


1 tandas ada bath tab! ( namanya bilik air bath tab )

1 tandas basic sahaja! ( namanya bilik air asas )

1 tandas untuk tetamu ( medium spec ) ( guest room )

1 tandas diluar ( untuk emergency ) ( anyone can use )


ada yang perasan, ada yang tak.... tapi inilah tandas.... hahahahahaha.....


jika anda yang mempunyai 1 2 tandas sahaja, atau 3 tandas, boleh lakukan kelainan untuk setiap ruang bilik tandas..... biasanya ini kerja kami lah......


3. Pelanggan beri tahu bajet siap-siap.....nanti kami kira dan beri harga yang mengikut spec yang uall nak... yang kami tahu, harga kami yang terbaik...... dalam 10 pelanggan, 6 mengaku harga minah kontraktor yang terbaik Dan murah.


terima kasih kerana menjadikan minah kontraktor sebagai kontraktor pilihan.

ingat tandas, ingat minah kontraktor!






























































162 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page