top of page
  • Writer's pictureMinah Kontraktor

Bina rumah walau duduk jauh!Parit buntar sahaja.

Assalammualaikum semuaaa!!! Hello!!


Semoga anda semua baik-baik sahaja,sihat dan bahagia selalu disamping keluarga tercinta.

Love you!

Yela sekarang lepas pkp ni semua orang pun sibuk,sibuk dengan kerja dan tanggungjawab masing-masing,sampai takde masa nak pulang atau nak fikir tentang apa nak buat dengan tanah yang ada ni. . .


So,jadilah seperti client ni,walaupun duduk jauh,tapi tak jadi masalah nak bina asset kat atas tanah sendiri.


Setia follow kami di laman sosial seperti Facebook,instagram dan TikTok. Youtube pun ada!

Untuk dapat lebih banyak informasi berkenaan bina rumah dan renovasi untuk tahun 2022. .


Biasanya,client tak pasti dengan apa yang difikirkan sama ada sesuai atau tidak dengan design yang difikirkan.Biasanya client akan minta pendapat daripada pengalaman kami untuk dapatkan gambaran dan suruh kami tu bina rumah untuk dia.


Sebab,client tak perlu fikir banyak sangat,tak perlu fikir kat mana nak cari bumbung,kat mana nak cari siling,kat mana nak cari pagar,kat mana nak cari cermin tingkap. . . Semua ni client akan serah kat kami.. . . Minah kontraktor kan ada . . .Ape nak risau!

Jadi,client pun tenang,kami pun galas tanggungjawab besar ni dengan sebaiknya.

Pengalaman lalu banyak mengajar kami untuk lebih komitment.Terima kasih kepada pengalaman lalu. . .


So guys!Jauh atau dekat,itu tak jadi masalah,teknologi ada,dan teknologi sangat membantu komunikasi antara 2 hala, client tak pening sangat. . .


Stay safe guys! Jaga jarak sosial,jaga kesihatan baik-baik. . .

17 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page