top of page
  • Writer's pictureMinah Kontraktor

Bina rumah murah . Sebutharga kepada pelanggan FREE! Yoo!

Design rumah pelanggan yang paling terbaik lah untuk pelanggan,

asyik petak petak je, ni kita buat shape sikit sikit untuk bagi ‘ cutting ‘ dengan rumah pelanggan...


seksi kan rumah pelanggan? Hehehehehehe.......


3 perihal penting yang kami tengok untuk satu satu pelanggan.........


  1. bentuk tanah.....

macam mana bentuk tanah sangat memberi kesan kepada bentuk rumah, mana munkin tanah memanjang rumah melintang ikut sama tanah? Betul tak?


2. Citarasa pelanggan......

pelanggan mesti ada citarasa yang tersendiri, ada impian yang tersendiri, dan ada juga yang meletak 100% pada kontraktor..... semua bergantung Pada pelanggan, terutama bajet pelanggan.... agar tidak terbeban dikemudian hari....


3. Bajet pelanggan......

pelanggan ada berapa bajet? ada wang baki? Ada wang kecemasan? Ini yang dilihat oleh kami.... tak boleh ngam-ngam kepada cash yang ada, kena faham untuk tnb, ( lap ) lembaga air perak, ( setiap negeri lain sebutnya ), dan kos-kos tambahan yang lain.....


ini pelanggan kena tahu dulu sebelum nak bina rumah, Baru boleh bajet untuk rumah berapa sepatutnya...... dan biasanya kami tolong aturkan kewangan pelanggan agar pelanggan tak ‘ terseksa’ nanti........


simpan duit mulai sekarang, untuk kesenangan masa hadapan......

ingat bina rumah! Ingat minah kontraktor!































16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page